Συνταγή
και Υλικά
στην πόρτα σας!

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Όροι χρήσης και Προϋποθέσεις

Ο Ιστότοπος και το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα ανήκουν στην εταιρεία με την εταιρική επωνυμία JustCook (εφεξής «εταιρεία», «εμείς» ή «justcook.gr».), η οποία εδρεύει στον Βόλο στην διεύθυνση Μικρασιατών 47Α, με αριθμό τηλεφώνου 24210 26333 και ηλεκτρονική διεύθυνση info@justcook.com.

Σας καλωσορίζουμε στον Ιστότοπο www.justcook.com, ο οποίος είναι το αποτέλεσμα της αγάπης μας για την ενασχόληση με τη μαγειρική. Ο Ιστότοπος μας βασίστηκε στην πραγματοποίηση της ιδέας, η οποία αφορά στη δημιουργία μιας επιχείρησης, όπου κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει συνταγές καθώς και τα υλικά για να τις  πραγματοποιήσει. Η αγορά των υλικών συνοδεύεται από γραπτές οδηγίες για την επιτυχή εκτέλεση της συνταγής. Ο πελάτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα μας, να ενημερωθεί σχετικά με τις διαθέσιμες συνταγές και τα υλικά της υλοποίηση τους, και, τέλος, να επιλέξει αυτή ή αυτές  που επιθυμεί. Αφού ο πελάτης επιλέξει τη συνταγή και ολοκληρωθεί η παραγγελία, τότε η επιχείρηση αναλαμβάνει την παράδοση των υλικών στο χώρο του πελάτη.

Τόσο η διαδικασία αναθεώρησης των συνταγών ή πιάτων (εφεξής «συνταγές» ή «πιάτα») όσο και η τοποθέτηση  και ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στηρίζονται στους παρακάτω όρους (εφεξής «Όροι και Προϋποθέσεις»). Θα πρέπει να γίνει απολύτως κατανοητό ότι ο χρήστης πραγματοποιώντας οποιαδήποτε αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποδέχεσαι όλους τους όρους και προϋποθέσεις  που ακολουθούν. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση των παρακάτω όρων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα προαναφερθέντα στοιχεία επικοινωνίας.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή, χωρίς ποινή ή αιτιολόγηση και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωσή στον χρήστη: Αλλαγής, τροποποίησης ή αναβάθμισης μέρους ή ολόκληρου του περιεχομένου του Ιστότοπου. | Τροποποίησης του τρόπου λειτουργίας καθώς και των όρων και προϋποθέσεων που διέπουν τον Ιστότοπο μας. | Αλλαγής, ή κατάργησης συνταγών ή προϊόντων. |Αλλαγής του επιχειρησιακού μοντέλου ή επιχειρησιακής λειτουργίας του Ιστότοπου, το οποίο δεν αναφέρεται συγκεκριμένα στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. | Κατάργησης μέρους ή ολόκληρου του Ιστότοπου. |Προσωρινής ή μόνιμης αναστολής λειτουργίας του Ιστότοπου.

Σας παροτρύνουμε να επισκέπτεστε τακτικά την σελίδα των Όρων και Προϋποθέσεων για την σωστή και ενημέρωση σας. Είναι κατανοητό ότι οποιαδήποτε αλλαγή, κατάργηση ή τροποποίηση των όρων και προϋποθέσεων δεν ισχύει για παραγγελίες που έχετε υποβάλει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή μέσω τηλεφώνου, αλλά ισχύει για μελλοντικές αγορές σας η παραγγελίες.

Οποιοσδήποτε χρήστης της ιστοσελίδας μας έχει τη δυνατότητα να πλοηγηθεί σε αυτήν. Ωστόσο, δίνεται στον χρήστη ή δυνατότητα πραγματοποίησης παραγγελίας ως επισκέπτης ή ως εγγεγραμμένο μέλος. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις είναι ίδιοι και ισχύουν τόσο για τους χρήστες όσο και τα μέλη μας.

Συνταγές και γενικές πληροφορίες λειτουργίας του Ιστότοπου

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μία ή περισσότερες από τις συνταγές, που προσφέρονται, και να πραγματοποιήσει την αγορά του ή αγορές τους. Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία αγοράς, θα λάβει τα προαπαιτούμενα προϊόντα, ώστε να εκτελέσει τη συνταγή. Τα προϊόντα που θα λάβει ο πελάτης έχουν αγοραστεί από τους προμηθευτές της εταιρίας μας. Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να κάνει την επιλογή, αναφορικά με τις συνταγές που θα προσφέρονται στους χρήστες και με τα υλικά που περιλαμβάνονται σε αυτές. Επίσης, έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις συνταγές και τα υλικάκαθώς, και να συνεργαστεί με διαφορετικούς προμηθευτές τροφίμων, χωρίς να έχει προβεί προηγουμένως σε ειδοποίηση αυτών των αλλαγών. Ακόμη, διατηρείται το ίδιο δικαίωμα όσον αφορά στις τιμές των συνταγών, στα κουπόνια έκπτωσης και στις προσφορές.

Η ποσότητα των συνταγών που προσφέρονται ισοδυναμεί με δύο, τέσσερεις ή έξι μερίδες ανάλογα με την επιλογή του χρήστη ενώ σε κάθε περίπτωση αναφέρεται η ανάλογη αξία του προϊόντος.

Η εταιρία δημοσιεύει κάθε εβδομάδα συνταγές οι οποίες είναι στην διάθεση των χρηστών προς αγορά. Οι συνταγές δημιουργούνται σε συνεργασία με τους συνεργαζόμενους μάγειρες (και κατά περίπτωση διαιτολόγους), και στην συνέχεια πραγματοποιούνται οι απαραίτητες αγορές προϊόντων καθώς και οι απαραίτητες προπαρασκευαστικές προετοιμασίες. Οι συνταγές και τα απαραίτητα υλικά (στην κατάλληλη ποσότητα ανάλογα με τις απαιτήσει της συνταγής αλλά και την επιλογή της ποσότητας των μερίδων που έχει επιλεγεί από τον χρήστη) παραδίδονται στην συνέχεια στον χρήστη/ αγοραστή ώστε να προβεί ο ίδιος στην υλοποίηση της συνταγής.

Θα πρέπει να γίνει απολύτως κατανοητό ότι η εταιρία JustCook δεν παράγει κάποιο από τα παραδοθέντα υλικά που απαιτούνται για την πραγματοποίηση των συνταγών. Παρά τις προσπάθειες μας για την διάθεση υλικών ανώτερης ποιότητας και φρεσκάδας η JustCook δεν είναι σε καμία περίπτωση υπεύθυνη για την ποιότητα, την υγιεινή ή την καταλληλόλητά τους για κατανάλωση. Παράλληλα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ίδιο ισχύει και για την προπαρασκευαστική διαδικασία (ζύγιση, πλύσιμο κ.λπ.), αφού δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διαφορές στη ποσότητα ή ζύγισμα των προϊόντων ή ότι τα προϊόντα είναι επαρκώς πλυμένα προς άμεση κατανάλωση.

Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για την αποζημίωση ζημίας στον χρήστη, τον πελάτη ή οποιοδήποτε άλλο τρίτο μέρος, λόγω ή προτροπής από τα προϊόντα / τρόφιμα που απαιτούνται για την εφαρμογή της συνταγής ή το αποτέλεσμα που θα προκύψει από την εφαρμογή της συνταγής (ή εξαιτίας αυτού). Τα προϊόντα – τρόφιμα που αγοράζετε μέσω της Ιστοσελίδας για την εφαρμογή των συνταγών ξεπαγώνονται εύκολα και σύντομα, επομένως απαιτούν ειδικούς όρους αποθήκευσης και συντήρησης. Ο χρήστης φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τη σωστή συντήρηση και τήρηση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας, όσον αφορά τα προϊόντα / τρόφιμα, έτσι ώστε να είναι κατάλληλα για χρήση και κατανάλωση. Η εταιρεία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τη σωστή συντήρηση και αποθήκευση των προϊόντων – τροφίμων.

Μετά την αγορά μία ή περισσότερων συνταγών από τον χρήση η εταιρία μας προβαίνει στην αγορά και προετοιμασία των απαραίτητων υλικών. Οι απαραίτητες πρώτες ύλες προετοιμάζονται κατάλληλα (π.χ. πλένονται ή μαρινάρονται) και στην συνέχεια ζυγίζονται, μεριδοποιούνται και τοποθετούνται σε κατάλληλες συσκευασίες τροφίμων (χρήση συσκευασίας κενού αέρος- vacuum, όπου κρίνεται απαραίτητο) ώστε η διαδικασία μαγειρέματος να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη από εσάς.

 

Μετά την παραλαβή των υλικών από εσάς, είτε από το φυσικό μας κατάστημά μας, είτε μέσω αποστολής των προϊόντων σε εσάς θα πρέπει να προβείτε στην άμεση τοποθέτηση τους στο ψυγείο ή σε κατάλληλο μέρος φύλαξης ανάλογα με το προϊόν και να τα μαγειρέψετε σε μία εώς δύο μέρες ανάλογα και πάλι την σύσταση του προϊόντος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο κάτω μέρος κάθε συνταγής του Ιστότοπού μας παρατίθενται ένας πίνακα  στον οποίο αναφέρεται κατά προσέγγιση η διάρκεια σωστής συντήρησης βρώσιμων προϊόντων που συνιστάτε από τον ΕΦΕΤ. Παρόλο ταύτα, θα πρέπει να γίνει απολύτως κατανοητό ότι η JustCookδεν φέρει καμία ευθύνη για τις συνθήκες φύλαξης και αποθήκευσης των προϊόντων από εσάς.

Η αγορά οποιαδήποτε συνταγής συνοδεύεται από εκτυπωμένες οδηγίες οι οποίες περιλαμβάνουν τα βήματα προς την εκτέλεσή της. Το περιεχόμενο του Ιστότοπου και των εκτυπωμένων συνταγών απευθύνεται σε ενήλικες οι οποίοι έχουν την νομική ικανότητα ανάγνωσης. Σε κάθε περίπτωση η εταιρία μας δεν φέρει καμιά ευθύνη για το αποτέλεσμα εφαρμογής των συνταγών ακόμα και στην περίπτωση της ακριβής ακολούθησης των βημάτων αφού μοναδικός υπεύθυνος για το αποτέλεσμα κρίνεται ο χρήστης.

Η επιλογή των υλικών κάθε συνταγής γίνεται ελεύθερα από εμάς με μοναδικό γνώμονα την επιτυχία και γευστικότητα της κάθε συνταγής χωρίς να λαμβάνονται υπ’ όψη οι ιδιαίτερες διατροφικές συνήθεις του εκάστοτε καταναλωτή. Ως επακόλουθο η εταιρία μας δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για την καταλληλόλητα του πιάτου ή των υλικών όσων αφορά στις ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες (π.χ. αλλεργίες, χοληστερίνη, σάκχαρο κ.λπ.) του κάθε χρήστη.

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παραδώσουμε προϊόντα, τα οποία θα φέρουν τις συμφωνημένες ιδιότητες και δεν θα εμφανίζουν πραγματικά ελαττώματα. Στην σπάνια περίπτωση εμφάνισης ελλαττωματικού προϊόντος παρακαλούμε καλέστε μας στο 24210 26333 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στην διεύθυνση info@justcook.gr. Εφόσον το προϊόν είναι πραγματικά ελαττωματικό ή δεν έχει τις συμφωνηθείσες ιδιότητες, τότε θα καταλήξουμε σε μια συνεννόηση σχετικά με τον τρόπο διόρθωσης ή αντικατάστασης του, εκτός εάν μια τέτοια ενέργεια δεν είναι δυνατή ή απαιτεί δυσανάλογα έξοδα. Σε κάθε περίπτωση ευθύνης εκ μέρους μας για πραγματικό ελάττωμα ή έλλειψη συμφωνημένων ιδιοτήτων, εκτός από το δικαίωμα που αναφέρθηκε παραπάνω, έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε μεταξύ μείωσης της τιμής του προϊόντος ή τερματισμού  της σύμβαση, εκτός της περίπτωσης που το πραγματικό ελάττωμα είναι μικρό.

Παραγγελία Προϊόντων / Συνταγών / Υλικών

Χρησιμοποιώντας αυτό τον Ιστότοπο αποδέχεστε όλους τους Όρους και την Πολιτική Απορρήτου της εταιρίας μας ενώ παράλληλα, εγγυάστε για την αληθή παροχή και ακρίβεια των ζητηθέντων προσωπικών σας στοιχείων.

 

Διευκρινίζεται ότι ως φυσικό πρόσωπο αναφέρεται κάθε πρόσωπο του οποίου η αγορά δεν πραγματοποιείται για λόγους που εμπίπτουν στο εμπόριο και δεν ζητεί την έκδοση τιμολόγιο ενώ ως προμηθευτής θεωρείται κάθε φυσικό του οποίου οι ενέργειες του σχετίζονται με οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα ή / και ζητούν από εμάς την έκδοση τιμολογίου.

Η πραγματοποίηση οποιαδήποτε αγοράς από το κατάστημα μας προϋποθέτει ότι ο χρήστης είναι άνω των 18 ετών, έχει πλήρη νομική ικανότητα και δεσμεύεται ότι οι πληροφορίες που παρέχει είναι αληθείς. Παράλληλα κρίνεται αναγκαίο ο χρήστης να είναι εξουσιοδοτημένος χρήστης πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας που χρησιμοποιεί καθώς και ότι υπάρχει η απαραίτητη πίστωση για την κάλυψη του ποσού που πρόκειται να χρεωθεί.

Τέλος, η εταιρία μας δεν θεωρείται υπεύθυνη στην περίπτωση μη παραλαβής από τον πελάτη κατά την συμφωνηθέντα ημέρα και ώρα παράδοσης  για λόγους τους οποίους ευθύνεται ο πελάτης ή για λόγους ανωτέρας βίας από της μεριά της εταιρίας μας.

Τιμές Προϊόντων

Οι τιμές των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αναφέρονται σε ευρώ και δεν περιλαμβάνουν οποιοδήποτε επιπλέον κόστος μεταφοράς. Στην περίπτωση της μη δωρεάν παράδοσης τα έξοδα αποστολής θα υπολογίζονται μετά την συμπλήρωση του ταχυδρομικού σας κωδικού και θα σας γνωστοποιούνται πριν την  τελική σας πληρωμή. Σε όλες τις τιμές που αναφέρονται στην ηλεκτρονική μας σελίδα συμπεριλαμβάνονται όλοι οι νόμιμοι φόροι (ΦΠΑ).

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα της αλλαγής και της ελεύθερης διαμόρφωσης των αναγραφόμενων τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς τον χρήστη.

Το κατάστημα μας διατηρεί το δικαίωμα άρνησης εκτέλεσης οποιαδήποτε παραγγελίας σε περίπτωση λανθασμένων ή ανακριβειών πληροφοριών σχετικά με τις τιμές, τις πληροφορίες παράδοσης ή πληρωμής.

Σε περίπτωση χρήσης εκπτωτικού κωδικού ή κουπονιού οι όροι χρήσης θα καθορίζονται κατά την έκδοση τους και θα ισχύουν αυστηρά ως την ημερομηνία λήξης του κουπονιού/κωδικού. Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να απόσυρσης οποιαδήποτε προσφοράς χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς τον πελάτη.  

 Πλοήγηση χρήστη μέσω της Ιστοσελίδας

Επιτρέπεται στον χρήστη να πλοηγηθεί και να συνδεθεί στον Ιστότοπό μας, μόνο εάν ενεργεί σωστά και νόμιμα, χωρίς να βλάψει ή να εκμεταλλευτεί τη φήμη μας.

Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για την αποζημίωση ζημίας στον χρήστη, τον πελάτη ή οποιοδήποτε άλλο τρίτο μέρος, λόγω ή προτροπής από τα προϊόντα / τρόφιμα που απαιτούνται για την εφαρμογή της συνταγής ή το αποτέλεσμα που θα προκύψει από την εφαρμογή της συνταγής (ή εξαιτίας αυτού). Τα προϊόντα – τρόφιμα που αγοράζετε μέσω της Ιστοσελίδας για την εφαρμογή των συνταγών ξεπαγώνονται εύκολα και σύντομα, επομένως απαιτούν ειδικούς όρους αποθήκευσης και συντήρησης. Ο χρήστης φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τη σωστή συντήρηση και τήρηση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας, όσον αφορά τα προϊόντα / τρόφιμα, έτσι ώστε να είναι κατάλληλα για χρήση και κατανάλωση. Η εταιρεία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τη σωστή συντήρηση και αποθήκευση των προϊόντων.

Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που μπορεί να πραγματοποιηθεί στο λογισμικό, τα δεδομένα σας ή άλλο υλικό της ιδιοκτησίας σας από επίθεση σχετικά με άρνηση υπηρεσίας, ιούς ή άλλο τεχνολογικά επιβλαβές λόγω χρήσης του παρόντος Ιστότοπου ή λήψης οποιουδήποτε υλικού δημοσιεύτηκε από εμάς. 

Ο Ιστότοπος σάς δίνει την επιλογή να αλληλοεπιδράσετε με τα κοινωνικά μέσα (Facebook, Pinterest κ.λπ.). Αυτές οι δυνατότητες μπορεί να σας επιτρέψουν την πρόσβαση ή / και τη σύνδεση με τους λογαριασμούς σας σε κοινωνικά δίκτυα. Η εταιρεία δεν διατηρεί τις υπηρεσίες των κοινωνικών μέσων και των προφίλ σας σε αυτά υπό τον έλεγχό της. Κατά συνέπεια, η εταιρεία δεν είναι σε θέση να ορίσει κανόνες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων σε αυτές τις υπηρεσίες ή να αλλάξει τις ρυθμίσεις απορρήτου σας σε αυτές τις υπηρεσίες.  Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις οποιουδήποτε παρόχου υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης ή για τη χρήση των δυνατοτήτων που περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα τους.

Απαγορευμένες ενέργειες κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας

Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται από τους χρήστες με πλήρη και αποκλειστική ευθύνη τους. 

Καθιστούμε ωστόσο απόλυτα σαφές ότι απαγορεύεται η χρήση του Ιστότοπού μας με οποιονδήποτε τρόπο που δεν συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία ή με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις που αναφέρουμε. Πιο αναλυτικά απαγορεύτε, η παρεμπόδιση ή απαγόρευση οποιουδήποτε τρόπου λειτουργίας της ιστοσελίδας μας, η αντικατάσταση ή αλλαγή περιεχομένου, η μετάδοση οποιοδήποτε κακόβουλου λογισμικού,  η παραβίαση δικαιωμάτων  άλλων ατόμων, η αποστολή οπουδήποτε ανεπιθύμητου διαφημιστικού υλικού και γενικά οποιαδήποτε ενέργεια μπορεί να διωχθεί ποινικά από τον ισχύοντα νομού.

Το περιεχόμενο του Ιστότοπού μας είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για προσωπική χρήση. Δεν σας παρέχεται σε καμία περίπτωση μεταπώληση ή εμπορική χρήση αυτού του Ιστότοπου ή του περιεχομένου του, οποιαδήποτε συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε συνταγών, καταλόγων, περιγραφών ή τιμών προϊόντων, οποιαδήποτε παράγωγη χρήση αυτού του Ιστότοπου ή των περιεχομένων του, τυχόν λήψη ή αντιγραφή οποιωνδήποτε πληροφοριών σχετικά με λογαριασμούς, υπέρ οποιουδήποτε τρίτου εμπόρου ή οποιαδήποτε χρήση εργαλείων εξόρυξης δεδομένων, ρομπότ ή παρόμοιων εργαλείων για τη συλλογή και εξαγωγή δεδομένων. . Απαγορεύεται επίσης η χρήση αυτού του περιεχομένου σχετικά με οποιαδήποτε επιχείρηση ή εμπορική δραστηριότητα, εκτός εάν έχετε λάβει γραπτή άδεια από εμάς.

Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε όλο το λογισμικό και τα περιεχόμενα στα οποία έχετε πρόσβαση χρησιμοποιώντας αυτόν τον Ιστότοπο ή μέσω αυτού, αποτελούν ιδιοκτησία της εταιρείας ή οποιωνδήποτε παρόχων αδειών αυτής και προστατεύονται από την ισχύουσα εθνική και διεθνή νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αντιγραφή, πώληση, μεταπώληση ή άλλη χρήση του Ιστότοπου, εν λόγω ή εν μέρει, για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση της εταιρείας.

Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε όλο το λογισμικό και τα περιεχόμενα στα οποία έχετε πρόσβαση χρησιμοποιώντας αυτόν τον Ιστότοπο ή μέσω αυτού, αποτελούν ιδιοκτησία της εταιρείας ή οποιωνδήποτε παρόχων αδειών αυτής και προστατεύονται από την ισχύουσα εθνική και διεθνή νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αντιγραφή, πώληση, μεταπώληση ή άλλη χρήση του Ιστότοπου, εν λόγω ή εν μέρει, για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση της εταιρείας. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, εμπορικά σήματα τρίτων μερών και εικόνες προϊόντων τρίτων, που εμφανίζονται σε αυτόν τον Ιστότοπο δεν σχετίζονται ή συνδέονται με την εταιρία JustCook και αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων των εμπορικών σημάτων. Οποιαδήποτε αναφορά σε εμπορικό σήμα ή εταιρική ονομασία χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την περιγραφή ή την ταυτοποίηση των προϊόντων και δεν διασφαλίζει με κανέναν τρόπο ότι αυτά τα προϊόντα και οι υπηρεσίες υποστηρίζονται ή συνδέονται με την εταιρία μας, πέρα ​​από τον τρόπο που καθορίζεται ειδικά στους ισχύοντες Όρους και Προϋποθέσεις.

Αποζημίωση

Ο χρήστης αναγνωρίζει και δηλώνει ρητά ότι με την αποδοχή των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων, συμφωνούν να αποζημιώσουν, να υπερασπιστούν και να απελευθερώσουν την εταιρεία και τους διευθυντές της, αξιωματούχους, υπαλλήλους, συμβούλους, εκπροσώπους και συνεργάτες από οποιαδήποτε και όλες τις αξιώσεις, ευθύνη τρίτων μερών, ζημιές ή / και κόστη (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, αμοιβών νομικών συμβούλων) που προκύπτουν από ή υποκινούνται από τη χρήση της Ιστοσελίδας ή την παράβαση των Όρων και Προϋποθέσεων από αυτούς. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, και εάν οποιαδήποτε ζημιά στον χρήστη οφείλεται σε αποδεδειγμένη αμέλεια της εταιρείας, η εταιρεία θα θεωρηθεί υπεύθυνη μόνο για οποιαδήποτε πραγματική απώλεια του τραυματισμένου μέρους που προκύπτει από και σχετίζεται άμεσα με το επιβλαβές συμβάν και την αμέλεια η εταιρία. Ομοίως, όλοι οι περιορισμοί ευθύνης που καθορίζονται σε αυτούς τους όρους χρήσης,

 

Σε περίπτωση που οποιοδήποτε μέρος των Όρων και Προϋποθέσεων είναι ανεφάρμοστο ή θεωρείται άκυρο (συμπεριλαμβανομένων τυχόν διατάξεων στις οποίες αποκλείουμε την ευθύνη μας έναντι σας), η εκτελεστηκότητα οποιουδήποτε άλλου μέρους των Όρων και Προϋποθέσεων δεν θα επηρεαστεί και όλοι οι άλλοι όροι θα παραμείνουν πλήρης δύναμη.

Σε περίπτωση που ένας όρος της συμφωνίας κριθεί άδικος ή ακυρωθεί, αυτό δεν θα επηρεάσει τους υπόλοιπους όρους της συμφωνίας, οι οποίοι θα παραμείνουν έγκυροι και δεσμευτικοί για τα μέρη. 

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ερμηνεύονται σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους της χωράς δραστηριοποίησης της εταιρείας μας (Ελλάδα) και υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Ελλάδα.

SAVE FOOD SAVE TIME SAVE MONEY SAVE THE PLANET

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ #JUSTCOOK_MEALKIT

Κάνε την εγγραφή σου στο NEWSLETTER μας και μάθε πρώτος τα νέα μας!