Συνταγή
και Υλικά
στην πόρτα σας!

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Στην Ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας όλο το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Αντίθετα οι τηλεφωνικές σας παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν στο 24210 26333, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα. Μέσω της τηλεφωνικής σας παραγγελίας μπορείτε να ενημερωθείτε εάν θέλετε για το ακριβές χρηματικό ποσό της αγοράς σας.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από τον ηλεκτρονικό μας κατάστημα λαμβάνετε e-mail επιβεβαίωσης (στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει) από εμάς το οποίο αποτελεί και το αποδεικτικό της παραγγελίας. Σε διαφορετική περίπτωση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας διότι ενδέχεται να μην έχει καταχωρηθεί η παραγγελία σας για λόγους που μπορεί να ευθύνεστε εσείς είτε τον παρών ηλεκτρονικό κατάστημα.

Οι τηλεφωνικές παραγγελίες διέπονται επίσης από τους Όρους και Προϋποθέσεις που αναφέρονται στον Ιστότοπό μας ενώ τυχόν επιπρόσθετοι όροι  συμφωνούνται κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής σας παραγγελίας.

Ανεξάρτητα τον τρόπο παραγγελίας σας σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος η απορίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφώνου. 

Παράδοση Συνταγών | Προϊόντων

Οι παραγγελίες παραδίδονται ή παραλαμβάνονται Δευτέρα ως Παρασκευή μεταξύ 10.00 το πρωί και 6.00 το απόγευμα. Πιο συγκεκριμένα, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την παράδοση της παραγγελίας του 10.00-12.00, 12.00-14.00, 14.00-16.00 και 16.00-18.00. Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται από την επόμενη ημέρα οριστικοποίησης της παραγγελία σας και μετά, μέσα στο διάστημα της εβδομάδας κατά την οποία η συνταγή είναι διαθέσιμη προς αγορά. Επιπρόσθετα ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ως ημέρα παράδοσης την ημέρα Δευτέρα (της επόμενης εβδομάδας) στην περίπτωση παραγγελίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή. 

Εξαίρεση των παραπάνω αποτελεί η συνταγή SOS της εβδομάδας η οποία μπορεί να παραληφθεί από το φυσικό μας κατάστημα την ίδια ημέρα, τουλάχιστον μία ώρα, μετά την οριστικοποίηση της παραγγελίας σας. 

 Οι παραγγελίες δεν παραδίδονται και δεν παραλαμβάνονται από το κατάατημα μας  Σάββατο, Κυριακή και επίσημες Αργίες. 

Η παράδοση των παραγγελιών είναι δωρεάν (ανεξαρτήτου ποσού) στο Βόλο και στη Ν. Ιωνία, ενώ για τις υπόλοιπες περιοχές υπάρχει χρέωση 1,50€ για παραγγελίες κάτω των 15,00€. Θα πρέπει να σημειωθεί πως το κατάστημα μας εξυπηρετεί (προς το παρόν) μόνο περιοχές μέσα στη πόλη Βόλου η κοντά σε αυτή. Πιο αναλυτικά οι Τ.Κ. που εξυπηρετούμε δωρεάν είναι, 38221, 38222, 38446, 38445, 38333, 38334. Για οποιαδήποτε άλλη περιοχή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 24210 26333.

Σε περίπτωση οποιαδήποτε τροποποίησης της συμφωνηθείσας ώρας και ημερομηνίας παράδοσης λόγο ανωτέρας βίας από πλευρά μας, η εταιρία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον επαναπρογραμματισμό της παράδοσης σας.

Ρυθμίσεις Πληρωμής

Η πληρωμή των παραγγελιών μπορεί να πραγματοποιηθεί με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, με την μέθοδο της αντικαταβολής (χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση) ή με απευθείας πληρωμή σε περίπτωση παραλαβής της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα στην οδό Μικρασιατών 47Α στο Βόλο. 

Σε περίπτωση χρήσης πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας κατά την παράδοση της παραγγελίας σας η διαδικασία πληρωμής θα πραγματοποιηθεί και θα ολοκληρωθεί μέσω του αξιόπιστου συνεργαζόμενου τραπεζικού ιδρύματος που παρέχει όλες τις εγγυήσεις ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Η συλλογή και η επεξεργασία των πληροφοριών πληρωμής λαμβάνονται μόνο από τους συνεργαζόμενους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς που είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την επεξεργασία τους για την ολοκλήρωση της πληρωμής

Σε κάθε περίπτωση χρήσης πιστωτικής ή χρεωστικής τραπεζικής κάρτας ( πληρωμή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή κατά την παράδοση της παραγγελίας από εμάς) ο κάτοχος της κάρτας πρέπει να είναι παρών έχοντας μαζί τους την τραπεζική του κάρτα και την ταυτότητά του.

Θα θέλαμε να γίνει απολύτως κατανοητό ότι δεν υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού διαφορετικών μεθόδων πληρωμής σε μία παραγγελία.

SAVE FOOD SAVE TIME SAVE MONEY SAVE THE PLANET

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ #JUSTCOOK_MEALKIT

Κάνε την εγγραφή σου στο NEWSLETTER μας και μάθε πρώτος τα νέα μας!