Σχετικά με εμάς

Ο προσωπικός σας βοηθός στο καθημερινό μαγείρεμα!

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα
υλικά για την εύκολη προετοιμασία υγιεινών και σπιτικών
γευμάτων, χωρίς το άγχος και την ταλαιπωρία των
καθημερινών σας αγορών σε καταστήματα τροφίμων.

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Το JUST COOK.gr, ιδρύθηκε το 2021 στην πόλη του Βόλου, σε συνεργασία με εμπείρους σεφ, με στόχο τον σχεδιασμό εμπνευσμένων συνταγών εύκολων στην παρακολούθησή τους και την παράδοση των φρέσκων και ποιοτικών υλικών που θα χρειαστείτε. Από την πρώτη κιόλας μέρα, η ομάδα μας επεκτείνεται συνεχώς απασχολώντας ολοένα και περισσότερους υπαλλήλους και συνεργάτες σε όλη την διαδικασία παρασκευής. Βασική μας προτεραιότητα είναι η συνεργασία με επιλεγμένους μικρό παραγωγούς από όλη την Ελλάδα εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την συλλογή προϊόντων άριστης ποιότητας. Από την ίδρυση μας έως και σήμερα, προσπαθούμε να φέρουμε τους ανθρώπους κοντά για ένα σπιτικό γεύμα εξοικονομώντας χρόνο και συμβάλλοντας παράλληλα στην μείωση σπατάλης τροφίμων. Στην προσπάθεια μας για την προστασία του περιβάλλοντος η πλειονότητα των συσκευασιών μας αποτελείται από ανακυκλώσιμα υλικά.

ΟΙ CHEF ΜΑΣ

Το Just Cook, διαθέτει μια ποικιλία συνταγών που μπορεί να καλύψει όλες τις διατροφικές σας ανάγκες. Σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες σεφ, δημιουργούμε έξυπνες συνταγές σπιτικών γευμάτων, υπολογίζουμε και συσκευάζουμε τα συστατικά τους και σας τα παραδίδουμε την επόμενη κιόλας μέρα στην πόρτα σας την ώρα που επιθυμείτε.

Γνωρίστε τους τους chef μας

ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

Η αγάπη μου για την παράδοση έγινε πραγματικότητα με την σύζευξη της παραδοσιακής και της μοντέρνας κουζίνας, στην καρδιά του Πηλίου.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

Η αγάπη μου για την μαγειρική με συνοδεύει από μικρή ηλικία γι’ αυτό και επέλεξα να κάνω το πάθος μου επάγγελμα.

SAVE FOOD SAVE TIME SAVE MONEY SAVE THE PLANET

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ #JUSTCOOK_MEALKIT

Κάνε την εγγραφή σου στο NEWSLETTER μας και μάθε πρώτος τα νέα μας!