ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

1

Διάλεξε τα γεύματά σου.

Επέλεξε ανάμεσα σε μία ποικιλία συνταγών, οι οποίες καλύπτουν όλες τις διατροφικές σου ανάγκες.

2

Ολοκλήρωσε την παραγγελία.

Επέλεξε τον αριθμό των μερίδων και την επιθυμητή ώρα και ημερομηνία παράδοσης.

3

Η JUST COOK στην πόρτα σου.

Την επόμενη μέρα, σου παραδίδουμε τις συνταγές και τα υλικά που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις τα πιάτα που έχεις επιλέξει.

01. Διάλεξε τα γεύματά σου.

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία συνταγών που μπορούν να καλύψουν τις διατροφικές σας ανάγκες δημιουργώντας ένα πιο ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής. Σε κάθε συνταγή μας μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τα βήματα εκτέλεσής της καθώς και την λίστα των υλικών που θα σας αποσταλούν. 

02. Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου.

Στις περισσότερες συνταγές μας, ο χρήστης έχει την επιλογή του αριθμού των μερίδων (της ποσότητας, δηλαδή, των υλικών) που επιθυμεί να παραλάβει. Αφού επιλέξει τις συνταγές και τον αριθμό των μερίδων (2, 4 ή 6 μερίδες), θα πρέπει να κατευθυνθεί στο ταμείο για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Εκτός από την ηλεκτρονική αγορά των συνταγών οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν την παραγγελία τους και μέσου τηλεφώνου στο 24210 26333.

01. Η JUST COOK στην πόρτα σου.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα μπορείτε να επιλέξετε την ημερομηνία και την ώρα παράδοσης. Όλες οι παραγγελίες είναι διαθέσιμες για αποστολή την επόμενη ημέρα. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή  είναι διαθέσιμες προς αποστολή από την Δευτέρα.

Πέρα από την ημέρα παράδοσης, ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει και το διάστημα της ώρας παράδοσης (παράδοση μεταξύ 10.00-12.00, 12.00-14.00, 14.00-16.00 και τέλος 16.00-18.00). 

Η παράδοση των παραγγελιών είναι δωρεάν (ανεξαρτήτου ποσού) στο Βόλο και στη Ν. Ιωνία, ενώ για τις υπόλοιπες περιοχές υπάρχει χρέωση 1,50€ για παραγγελίες κάτω των 15,00€. Θα πρέπει να σημειωθεί πως το κατάστημα μας εξυπηρετεί (προς το παρόν) μόνο περιοχές μέσα στη πόλη Βόλου η κοντά σε αυτή. Πιο αναλυτικά οι Τ.Κ. που εξυπηρετούμε είναι 38221, 38222, 38446, 38445, 38333, 38334. Σε περίπτωση διαφορετικού ταχυδρομικού κωδικού μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας στην οδό Μικρασιατών 47Α στο Βόλο.­

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ #JUSTCOOK_MEALKIT

Κάνε την εγγραφή σου στο NEWSLETTER μας και μάθε πρώτος τα νέα μας!