Συνταγή
και Υλικά
στην πόρτα σας!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Τα προϊόντα – τρόφιμα που αγοράζετε μέσω της Ιστοσελίδας για την εφαρμογή των συνταγών ξεπαγώνονται εύκολα και σύντομα, επομένως απαιτούν ειδικούς όρους αποθήκευσης και συντήρησης. Ο χρήστης φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τη σωστή συντήρηση και τήρηση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας, όσον αφορά τα προϊόντα / τρόφιμα, έτσι ώστε να είναι κατάλληλα για χρήση και κατανάλωση. Η εταιρεία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τη σωστή συντήρηση και αποθήκευση των προϊόντων.

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παραδώσουμε προϊόντα, τα οποία θα φέρουν τις συμφωνημένες ιδιότητες και δεν θα εμφανίζουν πραγματικά ελαττώματα. Στην σπάνια περίπτωση εμφάνισης ελλαττωματικού προϊόντος παρακαλούμε καλέστε μας στο 24210 26333 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στην διεύθυνση info@justcook.gr. Εφόσον το προϊόν είναι πραγματικά ελαττωματικό ή δεν έχει τις συμφωνηθείσες ιδιότητες, τότε θα καταλήξουμε σε μια συνεννόηση σχετικά με τον τρόπο διόρθωσης ή αντικατάστασης του, εκτός εάν μια τέτοια ενέργεια δεν είναι δυνατή ή απαιτεί δυσανάλογα έξοδα. Σε κάθε περίπτωση ευθύνης εκ μέρους μας για πραγματικό ελάττωμα ή έλλειψη συμφωνημένων ιδιοτήτων, εκτός από το δικαίωμα που αναφέρθηκε παραπάνω, έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε μεταξύ μείωσης της τιμής του προϊόντος ή τερματισμού  της σύμβαση, εκτός της περίπτωσης που το πραγματικό ελάττωμα είναι μικρό. 

Αδυναμία άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης

Με την αποδοχή των παρόντων όρων, ο χρήστης δηλώνει ρητά ότι έχει ενημερωθεί πλήρως, σύμφωνα με νομικές διατάξεις, σχετικά με το γεγονός ότι δεν έχει δικαίωμα υπαναχώρησης σχετικά με τα προϊόντα που αγοράζει μέσω της παρούσας Ιστοσελίδας καθώς τα περισσότερα προϊόντα μας εκπίπτουν στην κατηγορία υλικών με μικρή ημερομηνία λήξης.

Χρησιμοποιώντας αυτό τον Ιστότοπο αποδέχεστε όλους τους Όρους και την Πολιτική Απορρήτου της εταιρίας μας ενώ παράλληλα, εγγυάστε για την αληθή παροχή και ακρίβεια των ζητηθέντων προσωπικών σας στοιχείων.

Σε περίπτωση που οποιοδήποτε μέρος των Όρων και Προϋποθέσεων της παρούσας σελίδας είναι ανεφάρμοστο ή θεωρείται άκυρο (συμπεριλαμβανομένων τυχόν διατάξεων στις οποίες αποκλείουμε την ευθύνη μας έναντι σας), η εκτελεστηκότητα οποιουδήποτε άλλου μέρους των Όρων και Προϋποθέσεων που παρατίθονται δεν θα επηρεαστεί και όλοι οι άλλοι όροι θα παραμείνουν πλήρης δύναμη.

Σε περίπτωση που ένας όρος της συμφωνίας κριθεί άδικος ή ακυρωθεί, αυτό δεν θα επηρεάσει τους υπόλοιπους όρους της συμφωνίας, οι οποίοι θα παραμείνουν έγκυροι και δεσμευτικοί για τα μέρη. 

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ερμηνεύονται σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους της χωράς δραστηριοποίησης της εταιρείας μας (Ελλάδα) και υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Ελλάδα.

SAVE FOOD SAVE TIME SAVE MONEY SAVE THE PLANET

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ #JUSTCOOK_MEALKIT

Κάνε την εγγραφή σου στο NEWSLETTER μας και μάθε πρώτος τα νέα μας!